Great succes alltså haha.
Du behöver:
1 kg kycklingfilé.
Smördeg/smördegsplattor.
Creme Bonjour.
Börja med att skiva kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem tills de blir gyllenbruna.
När kycklingen är genomstekt så är det bäst att torka av bitarna med hushållspapper. Detta gör man för att få bort oljan/smöret då det annars smälter sönder smördegen.
Vecka ut smördegen/smördegsplattorna. I detta fall använde jag mig av deg men annars är plattorna mycket bättre eftersom degen är så himla tunn. Om man har deg så får man skära ut bitar av den och har man färdiga plattor så använder man sig såklart av dem. Smeta på Creme Bonjour på plattorna.
Min favoritsmak på Creme Bonjour är den här med vitlök och örter. Mums.
Lägg på kycklingbitar på varje platta, smeta på rikligt med Creme Bonjour över dem och vik sedan plattans fyra hörn över kycklingen så det blir som ett knytte.
Så här:
In med dem i ugnen. 15-20 min (beror på hur frasiga man vill ha dem) på 200 grader.
När man tar ut dem ser de ut så här:
Som bröd ungefär.
Då den här rätten är väldigt matig och mättande tycker jag att det är godast med bara sallad till. Men annars så funkar potatisgratäng fint.
Om man gillar kyckling (vem gör inte det?) så älskar man den här rätten. Den är verkligen fruktansvärt god!
Smaklig måltid!
Låt riktigt gott. Det ska testas. Kram
SvaraRaderadet där lät ju huur gott som helst :D måste prova !
SvaraRaderaDet såg väldigt gott ut!
SvaraRadera/ Kramar Ida-www.lippstick.se